pls click here

Click me too :)

adsadsadsadsads

Wednesday, March 16, 2011

the part that make us human, shining through after the quake

AP Photo (AP Photo)


AP Photo (AP Photo)

AP Photo (AP Photo)

AP Photo (AP Photo)

AP Photo (AP Photo)

AP Photo (AP Photo)

AP Photo (AP Photo)

AP Photo (AP Photo)

AP Photo (AP Photo)

AP Photo (AP Photo)

AP Photo (AP Photo)

AP Photo (AP Photo)

pictures from msn malaysia

9 comments:

Kuman Chaos said...

yg best tu ada satu-2 photo yg aku tengok.. diorang boleh berbaris untuk ambik bantuan... kalau kat tempat lain maunya kena serang abis lori bantuan tu.... pastu boleh dikatakan takde sign of looting langsung kat devastated area tu..
tabik tabik...
kuman "a bit paranoid of malware" Entry

Eel said...

@kuman: waah, nak tengok la gambar tu tapi tul jugak, kalau kat malaysia, confirm gaduh time nak ambik bantuan mcm tu

Eel said...

btw, nak tnye, mcmne nak dpt google adsense ek??

grOundnUt said...

Japan memang disiplin tinggi tak macam sesetengah negara..bile dapat bantuan makanan, berebut² tak reti nak q-up the line...salute Japanese people!^^v

kyle said...

eel: g google adsense je, pastue register, lepas mrk validate, boleh ar letak, hehe...

kyle said...

groundnut: "Tak macam sesetengah negara", hehehe

papabear said...

something to admire about the Japanese is that even at times like this, their discipline remains intact.. (referring to your earlier post where they lined up nicely.. I don't think we can ever do that..)

bedpet said...

kesiannya tengok mangsa ni semua. btw, org2 jepun semua berdisiplin kan. nak amik makanan pun siap beratur. kalau msia, haih. tau2 je la. huhu

buuwa said...

mentality kelas pertama..